Umeå!

Nu är de sista packat för helgen som ska spenderas i Umeå med go laget!
Känner att de kommer bli så grymt kul! Nu ska jag sova och tagga för dom kommande dagarn med fotboll!


Tisdag

håller på att ladda in massa ny musik i min ipod som ska hänga med till Umeå i helgen. Där helgen ska spendares med fotboll laget på fotbollsplan på Umeå fotbollsfestival. Ska även försöka hinna packa klart allt idag så de inte blir stressigt imorn. Då ska jag även hinna till stan och köpa vita fotbolls sockar och fotbollsskor för mina är trasiga. Taggar inte om jag får skavsår av dom men jag får ta och tejpa hela fötterna så ska de nog gå bra.

Imorgon är det jobb som väntar mellan 6.00 och 15.00. Känns riktigt jobbigt att kliva upp kvart över 5 igen men vad gör man inte för pengarna.




Bilder från förra gången vi var på Umeå fotbollsffestival som var 2008



Söndag

Fick slut tidigare från jobbet idag för jag jobbade kväll och tjejen som jag skulle jobba med var sjuk. Och eftersom jag är feriearbetare, har inga nycklar och har inget körkort så kan jag inte jobba själv så de blev jobb mellan 11 och 16 idag. De var riktigt skönt för då hann jag med att träna fotboll idag också. Fast träningen gick sjukt dåligt för mig. Men första träningen efter uppehållet får väl vara lite jobbig tycker jag.

Igår var jag på trästocks med Vicko. Vi for först till Sandra och träffade henne, Maria, Linn och Linnea sen drog jag och Vicko ner på trästocks. Var där nån timma sen blev de så sjukt dåligt väder så vi for till mig och såg en film. Vid 12 drog vi tillbaka till trästocks för att se Tove spela men jag trodde att hon skulle vara mycke bättre än vad hon var. Men hade ändå en riktigt trevlig kväll.

21.40

Medans alla är på trästocks så sitter jag hemma för jobb väntas klockan 6 imorn. Men lördag så bär de av till trästocks med Vicko och kommer säkert träffa mycke trevligt folk man känner. De kommer bli galet kul. Är riktigt taggad på att se Tove också. Tur jag börjar 11 på söndag så jag kan se Tove som är kvart i ett.


Nu sova

Helg

Äntligen var de helg eller ja ledighet i två dagar iaf.
Hade den roligaste arbetsdagen nåsonsin idag. De var campingyran nere på campingen. Vi var utklädda till raggare. Jag och Isabell kände oss grymt snygga!
Vi hade godisregn och tipsrunda och vi skulle även hinna med att städa alla toaletter och några stugor. Dagen började väl inte så bra heller. Klev upp halv 6 för jag började jobba 6. När jag kom på jobbet så var Johanna sjuk så  vi blev bara 3 personer på morgonpassen. Och de brukar vara jätte stressigt när man bara är 4 och nu var vi 3st så vi fick jobba på snabbt. Men vi hann klart till 9 fikat så de var bra.
Där vid 10 kom även kvällarna så de gick lite fortare. Sen när vi städade stugorna och åkte bil mellan så dunka vi goó musiken i städbilen. Folk tittade ganska mycke när vi kom med typ max volymen i bilen, byxorna nere i knäna, skinn västen på, Tuggummi under läppen,  målade polisonger och pilotisar. Men de bjuder vi på.
Om jag får några av alla bilder som Isabell tog idag så kommer dom hamna här.

Ikväll kommer Vicko hit. Har ingen aning vad vi ska hitta på men säkert nå kanon bra.


Torsdag

Har varit ledig idag och är de även imorn. Hade klockan på 11 för att jag skulle ta moppen och köra till Vicko där vid halv 12. Vi har snacka om att far utomlands nästa sommar så vi tittade på lite olika resor och man blir ju sugen på att fara redan nu men så blir de ju inte när man inte har nå mycke pengar.

Ikväll  var familjen minus Magnus plus Lalla nere på lanternan och käka. De var riktigt gott. Sen körde vi en minígolf som inte riktigt var min grej. De var typ 3 år sen jag spelade de så jag har typ glömt bort hur man gör.
Jag, Sanna och Lalla for även och åkte inlines runt i Byske och Jonas hängde på med cykeln. De var också länge sen jag gjorde de. Lovar att jag kommer ha träningsverk i benen imorn. Men de är de värt för de var kul.


Cypern 2009

Måndag

Första jobb dagen gick bara bra. Jag fick städet. De kändeds som både och, lite äckligt att städa toaletter men jag kommer få jobba med Isabell och de är ju ett stort plus. Fast lite surt att jag inte får jobba med Maria men vi är ju båda på campingen så vi kommer nog träffas mycke på jobbet ändå.
Kommer jobba alla tre helgerna, vilket suger för jag vill fara med fotbollslaget till umeå fotbolls festivalen sista helgen så jag hoppas att jag kommer kunna byta så jag kann följa med dit. Annars skulle de kännas lite surt.
Jobbar annars mellan 11-19 eller 6-14 så de känns lite jobbigt att måsta kliva upp vid halv 6 många av dagarna men de är bara 3 veckor så då känns de ganska lugnt ändå.

For och var med Linnea efter jobbet idag. Körde lite moppe, käka godis och såg film, riktigt trevligt.
Och nu ska jag nog se en film sen blir de att sova för en ny arbetsdag väntas imorn.

JOBB!

Snart kommer Maria hit, då drar vi ner på campingen för första jobbardagen. Hoppas dagen och även dom tre veckorna kommer gå fort.


Shopping!

Kom hem från Luleå för någon timma sen. Fick med mig de här hem.


















Luleå

Drar nu till Luleå för shopping med morsan och brorsan!

Lördagen

Gårdagen spenderades med Linnea och Vicko i Ostvik/Östanbäck. Vi var på skatan och grilla och käka gosaker, såg film hos vicko och lite moppe körning. Körde sen hem själv från Osstvik och de var grymt läskigt. Trodde hela tiden att de skulle komma ut nån från skogen eller nå och slå ner mig. Jag är så mörkrädd fast de kanske inte var så mörkt ute men men.
På dan var jag i stan och såg Eric Saade på scen. Han var riktigt bra och han är riktigt snygg ju! Skulle även och se ankracet med syrran men då hade hon tagit fel på tiden så de började klockan 12 och inte 2. Så då missa vi de. Men självklart så skulle ju då Sanna vinna laptopen som var förstapriset i racet. Grattis till dig!

Bilder från grillningen







Drar nu till Piteå och Hejar när brorsan ska spela match.


RSS 2.0