Take a smile.


2012-05-29

kom nyss hem från en grymt jobbig skoldag. Kan inte påstå att lektionerna var jobbiga för hade bara textil och var på presskonferens som sög. De jobbiga är att jag tvinga mig till skolan även fast jag har feber, ont i halsen och en massa hosta. Efter skolan var jag på teorilektion sen kom morsan och hämta mig så jag kunde fylla på med lite mat i kylen. Ska nu käka midda och duscha sen blir det att lägga sig i sängen och sova så jag förhoppningsvis orkar med skolna imorn.

2012-05-26





2012-05-25


2012-05-23

Första delen på matte b nationella är gjort och kan väl inte påstå att de gick jätte bra. Nu blir de lunch sen andra delen som tar 3 timmar. Känner inte taggen!


2012-05-21

Var duktig och satt kvar på skolan i några timmar och sydde idag. och sitter nu framför hantverksorienteringsböckerna och skriver klart inlämningen som ska in imorn. kommer nog skriva de tills jag drar på fotbollsträning.

 

2012-05-20


2012-05-19

Har varit och sprungit Byske klassikern idag på ungefär 7km. Känns i benen nu. Kvällen har spenderats i soffan framför tvn halv sovandes och nu nu går Grease 2 på tv så de blir att se den sen sova för imorn är de match.


GRATTIS!!♥

Har haft en riktigt trevlig kväll hos Vicko med brudarna. Kvällen bjöd på riktigt god mat och en hel del prat och skratt. Och nu har jag landat hemma.
Eftersom klockan är över 12 så blir de ett grattis i efterskott till världens finaste viktoria!!
image description


Awesome


2012-05-13

Idag har jag varit ute på en härligt långpromenad i de grymt fina vädret. Har även varit tvungen att städa och plugga som inte var lika gött. Men sånt måste ju också göras. Imorgon blir de att kliva upp tidigt för att hinna en promenad innan jag ska på skolan och ha svenska och sen vidare till körskolan på riskettan.


2012-05-12

Dagen började klockan 8 med krattning och städning på Reholmen med fina fotbollslaget. Fort gick det och de var riktigt skönt. For hem och käka och sen fixade jag ihop min nya cykel som jag fick av pappa nu när min andra cykle blev stulen. Tack älskade pappa! Så nu kommer jag slippa gå till skolan varje dag. 
Kvällen har spenderat i stan med Vicko på bion. Vi såg 21 jump street och kan lova att den var grymt bra. Rekomenderas verkligen!
 

2011-05-09

Har varit på Karma idag och klippt mig. Blev att ta bort nästa en decimeter och de känns skönt att allt slitet är borta. Jag har tyvärr ingen bild så ni får se hur de blev. Ikväll har de varit fysträning som var grymt jobbig med intervaller. Men nu när man är hemma så känns de skönt att de är gjort.


Hårvisningen

En bild på frisyren som Evve gjorde på mig till hårvisningen.

2011-05-02

Blev att köpa den här boken idag. Kan lova att jag kommer ligga på stranden i solen många dagar i sommar och läsa den.


Första maj

Är hemma efter en härlig långhelg i Uppsala. Har hunnit gå på stan en hel del men fick tyvärr inte med mig så mycke hem. Igår var jag, Sanna och Jonas vid 9 tiden nere vid fyrisån för att se forsränningen och klockan 3 såg vi studenterna springa in våren. Kan lova att de var sjukt mycke folk på stan i Uppsala den dagen!







RSS 2.0