Tisdag

Slutade 12 idag men satt kvar på skolan med amanda till halv 2 för vi måste hinna klart med vävningen innan sommarlovet. Cyklade hem och började städa direkt. Vilket behövdes. Så nu är lägenheten fin i alla fall.

I söndags hade vi match mot Myckle som vi vann med 5-2 på hemma plan. Känns sjukt bra med tanke på att dom är tippade etta i serien. Och just nu är vi serieledare!


Ska dra mig från datorn nu och se big brother.



Match!

Drar snart mot morravallen för att spela match mot Myckle.
Hoppas vi får med oss 3 poäng.

Fredag

Vaknade 20 över 5 idag av att morsan kom in och väckte mig för att jag skulle åka bil med henne till stan halv 6. så jag tog på mig kläder och drog till stan. och när jag kom till stan tänkte jag att jag skulle hinna sova ett tag för jag börja halv 9. Men så blev de inte. Jag tvättade fönstrernan istället och fick hänga upp mina nya gardiner.
På skolan blev jag klar med mina bordstabletter och ett kuddfodral som jag har väva. Och vi fick även veta betyg på textil a och jag fick mvg. Jag är sjukt nöjd!
Efter skolan gick jag på stan med Vicko och köpte ett par jeans från carlings. DOm som alla snackar om.
Hon tog bussen hem klockan 3 och då for jag, Amanda och michelle på dallas och käkade sen drog vi till Alle.
Vi han även träffa Markus, Jonte och Jesper ett tag tills Michelle och Amanda skulle dra hem.

Imorgon drar jag nog till ostvik och är med Vicko. Men nu ska jag se lite one tree hill sen sova, Godnatt!


Bilder

Några bilder från krattningen med laget


Kratta

Drar snart till Renholmen där laget ska kratta och tvätta fönster.
Jag hoppas att det kommer gå fort så man kan fara hem och sova igen sen för jag känner mig jätte trött och jag börja få lite ont i halsen.


Bästa laget!!

GRATTIS

Idag fyller favorit Viktoria år!

Grattis till dig!!

Helgen

Helgen spenderades i hedfors i min stuga med syrran, brorsan och farsan. Vi har måla om huset, sett Eurovision song contest, käka sjukt god mat som var suring, bastat, tagit en massa kort och mycket annat.





Vi hade även seriepremiär i helgen mot Fromheden och matchen sluade 2-2. Och de var verkligen inte min dag igår, känner av lite i min fot som jag krascha för ungefär en månad sen så jag vågar inte gå in i närkamper nå mycket. Ett rött kort blev de i matchen när frida blev slagen i ansiktete. De blev då straff som då frida tog och satt den snyggt i mål!

 




Tisdag

Min dag började inte bra. fick ett sms av michelle halv 9 som frågade om jag var på skolan och jag tänkte bara varför ska jag vara på skolan då när jag börjar en timma senare. Men då hade jag såklart glömt bort att vi har börjat ha en arl lektion på morgon så ingen mer sovmorgon på tisdagar då..
Annars idag så hade vi nog den roligaste gympan än så länge och de var inlines med Jessica, Emelia och Rasmus. 4 stycken som kommer på inlines med hockeyhjälm genom stan måste ju se lite roligt ut.
Efter skolan for jag till byske och tränade fotboll som gick riktigt bra och nu sitter jag här framför datorn och fösöker skriva klart svenska redovisningen som vi har imorn. Ha de gött Hååj.


Sommar!!







Tagga Sommarn!!!!

RSS 2.0