Första innebandy träningen

Hem kommen efter första innebandy träningen för den kommande säsongen. Kändes ändå som de gick ganska bra även fast jag inte har rört en innebandy klubba på hela sommarn. Åsså var vi även mycket folk och de är alltid kul.
Imorgon har vi sovmorgon till 12 så de känns grymt skönt även fast jag tror att jag kommer vakna när syrran kliver upp för hon sover här i natt. Men, men man kan ju alltid somna om.

Bild från när jag spelade i Hammarängen


Serieledare!!

Vinst med 1-2 mot myckle och serieledare! Riktigt grym match tjejer!!
Nu vinner vi matcherna som är kvar så vi kan stå kvar som serieledare.

Söndag

Var på stan igår med Linnea och träffade även Vicko ett tag. Fick med mig hem ett par svarta converse, en väska, underkläder och ett hårband. Var även och testade innebandydressen som nu är beställd. På kvällen följde jag med Linnea till hennes stuga och käkade suring som var grymt gott. Sen drog vi till Byske och såg Titanic med Maria och Cornelia. 
Nu ska jag dra mig från datorn och ta fram matteboken och göra några uppgifter sen far jag till Myckle och spelar fotbollsmatch.

Stressig dag

Hade en sjukt stressig dag igår. De börja med att jag skulle hinna förbi på stan och köpa en tröja innan jag börja skolan. Men självklart var den slut så jag stressade i onödan. Sen var de mycket på skolan och jag skulle hinna på ica och köpa mat och egentligen skulle jag hinna på team sportia och testa innebandy dress men de hann jag inte med. Sanna kom förbi på skolan för att jag skulle få mina fotbollskläder så jag fick gå från lektionen ett tag och hämta dom. På sista lektionen hade vi matte b och de gick inte att tänka för att jag var så stressad för att jag inte ville missa bussen till Byske. Matten slutade då 4 och bussen gick kvart över sen skulle jag vara i Byske på samlingen till matchen klockan 5 och då hade jag inte heller hunnit äta. Jag trodde verkligen att matchen skulle gå skit för mig när jag hade stressa hela dan och jag var jätte trött men jag tycker ändå att de gick ganska bra och vi vann med 2-1. Bra spelat tjejer!
For lite senare efter matchen till Linnea och pratade och lyssnade på musik. Idag drar jag och Linnea på stan för shopping och så ska jag hinna fara med syrran på team sportia och testa innebandy dressen efterssom jag inte hann igår.
Ha de bra!


Då har skolan börjat om igen

Andra skoladagen avklarad som gick bra, vi har inte fått nå läxor än så de är ju positivt. Första skoldagen gick också bra. Började halv 9 då fast vi egentligen skulle börja 12 så vi var på skolan ungefär 3 och en halv timma längre än vad vi skulle. De är även kul att se alla nya ettor även fast de känns som vi fortfarande är ettor men de är vi inte. Tiden går ju så fort. Jag går i tvåan nu och de är bara 2 år kvar tills jag tar studenten och får gå på balen. Längtar riktigt mycket för vi kommer få göra våran egen balklänning!

Godnatt

Nu sova imorn skola..

Måndag

Har varit och klippt mig idag. Klippte bort 10cm som verkligen behövdes eftersom jag inte har klippt mig på typ ett halv år. For och åt fika och pratade lite med michelle sen drog jag hem och borja tvätta.  Mellan 12 och nu har sprungit mellan tvätten för att tvätta mellan lägenheten för att städa och packa upp en massa saker och mellan källan för att lämna en massa grejer som inte ryms i läggan. Men nu är de klart så nu ska jag käka sen kommer vicko hit. Känns som de kommer bli en lugn kväll för skolan börjar ju imorn vilket känns både bra och dåligt.


Sluta regna!

Kan de aldrig sluta regna? De har verkligen regnat hela dagen. Och jag tog moppen och körde till Drängs i de här vädret kan lova att jag var hur blöt som helst när jag kom hem därifrån. Vi har även haft fotbolls träningen i regnet. De är ändå skönt att träna när de regnar men de blir så tungt när man springer.

Tog bilden från Sannas blogg som är tagen för en månad sen när de regnade så sjukt mycket.

Dig kommer jag sakna

Kvällen har spenderats med Alle, Jesper och Michelle. Har inte träffat dom nå mycke under sommarn så de var riktigt kul. Michelle kommer jag inte kunna träffa lika mycke nu för hon ska flytta och de är så tråkigt. Jag kommer sakna henne så sjukt mycke. De är tur att de inte är så lång bort hon ska flytta så man kan hälsa på henne.

Onsdag

Har varit på stan med Matilda idag och de var sjukt länge sen jag träffa henne så de var kul. De känns som vi har sprungit runt hela stan och leta en vit skjorta och självklart när jag hitta en så ska sen vara för stor, för liten, för lång eller för dyr. Men jag hittade då en till slut på kapphal för 50 kr så de var ju värt.
Nu blir de nog att sätta sig framför tvn ett tag tills Alle och Jesper kommer förbi.


Bara en vecka kvar

Idag är de en vecka kvar tills skolan börjar om och de känns jätte hemskt. Sommarn har gått så sjukt fort. Jag saknar ändå många från klassen men de känns riktigt jobbigt att sätta sig i skolbänken och börja plugga igen. Och har ju även ett dåligt schema så de gör ju inte saken bättre. Men men ska hitta på en massa roligheter sista vecka av lovet.


Tisdag

Sista arbetsdagen avklarad. Känns grymt skönt och längtar nu tills lönen kommer även fast de mesta ska sparas till jag och Vicko åker utomlnds nästa sommar.



Vinst!

Vinst med 1-0!! Riktigt grym match tjejer!

Från Umeå fotbollsfestival

Bodå-Morön

Dra snart mot moravallen för att spela match mot Morön.


En mycket trevlig kväll

Hade en grymt rolig kväll i min stuga i fredags med 7 helt underbara tjejer.  kvällen bjöd på käk, tårta, kubb spel, massor med skratt och mke annat.



Onsdag


Schemat för tvåan som suger!
Vi kommer börja halv 9 alla dagar utom tisdagar och vi kommer sluta där vid 4 varje dag också..


Tisdag

Kom hem från Ålund för ett tag sen. Var där och såg fotboll med syrran. De var en riktigt spännande match mellan Ålund och Drängsmark/Ostvik. Ålund låg under med 0-3 men lyckades vända matchen som slutade 4-3 till Ålund. De var jätte mycke gula kort i matchen och även 2 röda kort.

5augusti

Var och käkade räkmacka med familjen idag för första gången på stackgrönnan. Riktigt gott. Sen for vi till Bergsbyn och åt dom jätte stora mjuk glassarna. Jag tog en liten bägare men jag kan lova att den var inte liten. Förstår inte riktigt hur dom kan lyckas göra glassarna sådär stora.

17år

17år blev jag då igår. Jag fick en jätte god tårta, pengar och en galet bra present. En symaskin!!! Nu kommer jag sitta vid den varje dag och sy. Måste bara köpa lite nytt tyg sen då jäklar.

Torsdag

Gårdagen spenderades på stranden med Isabell och Lina. De var länge sen jag träffa Lina och de var riktigt trevligt. Kvällen spenderades med Isabell också nere på campingen. Vi spelade lite volleyboll men de var vi inte så bra på så de blev inte så länge vi gjorde de. Sen träffade vi Simon, Jesper, Cornelia och Fanny. Vi for med dom upp till skolan och lira lite basket med dom och några andra grabbar.


Bilden är från Linas blogg

Bildbomb från Umeå













Sista dagen

Sista arbetsdagen är avklarad. Känns skönt men ändå tråkigt för jag har haft riktigt kul. Isabell är ju en grymt härlig tjej!
Klev upp kvart över 5 i morse drog till jobbet vid 6 och hade en ganska jobbig dag idag från all fotboll i helgen.
Efter jobbet for jag och Isabell och käka glass på byscaya. Riktigt gött!


GULD!

I helgen var vi i Umeå på fotbollsfestivalen och jag hade grymt kul. Kände att jag inte ville fara därifrån. Vi har spela 6 matcher och jag kan lova att de känns i kroppen nu. 2 förluster och 4 vinster och sista matchen var final i b-slutspelet som vi vann med 7-6 efter straffar. Jag fick ta första straffen och jag var sjukt nervös men jag lyckades sätta den. Även Julia, Frida, Emma, Madde och Lisen satt sina straffar.
Vi har spela så grymt bra i helgen!
Bilder kommer senare när jag har bilderna på datorn.


RSS 2.0