trettiondeoktober

Blev att jag åkte till stan med pappa idag isället för att åka buss imorgon. Tog även med mig Linnea. Vi for och inhandlade lite mat på konsum sen for vi hem till mig. Sandra kom även förbi en sväng. Vi hann se en film ocj prata lite. Nu blir det att käka några mackor och sen typ sova för vi ska upp tidigt imorgon.

Tagga vintern!


Söndag

Går dagen spendes i Ostvik med två goa brudar. Såg typ en halv film och gick en promenad. Självklart var vi rädda för det var mörkt ute och det är halloween. Jag och Linnea for från Vicko vid 10 för hon skulle upp tidigt idag och jobba. Så vi for till Linnea och såg film och tryckte gosaker.

Lördag

Blev att jag stannade i stan igår kväll och var med Adelina och Amanda. Och ikväll blir det att fara till Ostvik och vara med Vicko och Linnea. Så tar 3 buusen till Byske och käkar sen drar jag och Linnea till Ostvik.
Nu ska jag sätta mig framför symaskinen och fixa ett duschdraperi som farsan fick när han fyllde år.


Sista dan innan lov

Sists skoldagen imorn sen är det lov! Morgondagen är även kort eftersom jag gjorde bort engelska nationella igår åsså gjorde vi bort mattelektionen idag och designen är inställd. Så jag börjar halv 9 och då har vi redovisning som jag hoppas går bra sen är det barar idrott kvar sen lov! Då blir det att fara till Byske och vidare till stugan med Pappa och lillebrorsan och köra fyrhjuling och göra annat skoj. Blir även att sova över där och på lördag ska jag kanske på Byskemarknaden och se om man hittar nå fina grejer och kvällen har jag hört talas om att den spenderas med Linnea och Vicko.

En bild från stugan i somras.

Älskar




Hemma från skolan

Kom nyss hem från skolan och ska snart ta och göra lite käk. Första lektionen hade vi företagsekonimo prov och de känndes som det gick helt okej. Svenskan var inställd så vi hade typ 2 timmars hål. På engelskan hade jag också nationella som jag fick veta idag. Kunde ha valt att ha de på fredag men kände att de var lite bra att göra bort det. De kändes också som det gick bra. Hoppas jag i alla fall.


Pluggar

Hela kvällen har jag plugga, plugga och plugga. Ska även förtsätta  plugga ett tag till sen blir det att se Sämsta pojkvänsakademin.

Sitter på skolan

Sitter på skolan nu fast vi inte börjar förrän 1. Amanda ville ha lite sällskap så då tog jag cykeln och cyklade till skolan. Håller ju även på att sy short så då passar jag på att sy på dom. 
Jag och syrran for och hämtade new body grejerna imorse så nån dag i veckan blir det att fara och lämna ut grejerna.

2-7

Har spendera denna dag i Umeå också eller i alla fall några timmar. Hade match mot Umeå city som vi vann med 2-7, riktigt gött! Blir snart att gå och lägga mig och sova. Är lite små taggad på skolan imorgon även fast vi har jätte jobbiga lektioner. Men när måndagen är slut så är det bara en dag kvar tills vi har textil och jag får fortsätta sy på mina shorts.
Shortsen kommer se ut ungefär såhär.

Modevisning i MVG gallerian





















Hår showen













Grymt roligt!



Hade som sagt en sjukt roligt dag i Umeå igår. Föreläsning, Shopping, uppdraget, kina restaurang, modevisningar, max, lyxshake, lång kö väntan, goodiebag, hår show, kort tagning, rolig bussresa, gryma hv:are!
Ja är man i umeå från 8 på morgonen till 8 på kvällen så hinner man med ganska mycket kan jag lova.



















Hemma från Umeå

Hade en grymt rolig dag i Umeå!

En bild från dagen och kan lova att det kommer komma upp många fler bilder imorgon.

Umeå imorgon

Imorgon far alla hantverks folk till Umeå på Umeå fashion week. Eftersom bussen går från Balder klockan 6 imorgon på morgonen så blir det att sova snart. Väckaren är ställd på 04.45. Taggar inte att kliva upp den tiden men är sjukt taggad på allt som händer i Umeå.

Har klippt Amanda

Före

Efter


Torsdag

Sitter och lyssnar medan Amanda går runt i läggan och tar en massa kort. Kan lägga upp några bilder sen så får ni se hur det ser ut i min lägga.
Började med mina shorts på skolan idag och hann ganska långt och de känns sjukt kul att få börja sy igen och inte bara sitta och sticka. Dom är i skinn tyg så de är lite svårt att sy men man ska ju ha lite utmaning så.

Gammal bild tagen av mig


Christian Siriano

Vi har just fått en ny uppgift på designen. Vi ska välja en designer som vi ska hitta fakta om och sen redovisa inför klassen.
Jag valde självklart Christian Siriano som har vunnit Project runway. Jag älskar kläderna han gör och stilen på dom. 

sjuk

Har varit sjuk idag så blev ingen skola. Tror inte att jag missade så mycket för vi har bara mönsterkonstruktion och textil på tisdagar. Fast idag skulle vi vara klara med det vi håller på med på textilen och kan lova att jag inte är klar med min tröja än. De tar så sjukt långt tid att sticka en tröja. Så ska sätta mig och sticka vidare på tröjan nu och hoppas på att jag är klar med den i veckan.

Drar på Innedandy träning


Svenska

Sitter i textilsalen med Amanda och har svenska. Vi ska egentligen läsa en bok men sitter man i textilsalen utan lärare så brukar de inte bli så. Nästa lektion har vi samhälls och hoppas på att vi kommer få tillbaka provet som vi hade förra veckan.

Bilder

Bilder från fotograferingen med Amanda.






Innebandy

Nu drar jag till Skelleftehamn för att se lillebrorsa spela dm match i innebandy.

Lördag

Väntar på att Vicko ska komma hit sen drar vi till Linnea där kvällen kommer att spenderas med film tittande och chips ätande.

Har även haft match idag mot Täfteå som slutade 4-4.

Jobbig dag

Ha haft typ den jobbigaste och sämsta  skoldagen idag. Började med att vi skulle vara klara med grupp arbetet på företagsekonomin och de hann vi klart så de är ju bra sen var de engelska prov som kändes som de inte gick så himla bra. Gympan var ganska kul sen var det redovisning på designen som gick bra och sen matte prov som gick sämre än sämst. Vill inte ens ha tillbaka de provet.

Grattis Sandra ♥

Vill gratta denna snygging som fyller 17 idag!♥

Klippt brorsan

Har klippt håret på Jonas ikväll. Frågade hur han ville att jag skulle klippa honom så säger han att jag ska klippa honom så att han kan se nå när han spelar innebandy. Bra svar tycker jag och då var det bara att göra så.

Godnatt

Nu blir det att sova efter att ha spelat match mot ett handikapp lag. Vi vann med 6-4 och för mig gick de skit kan man säga för jag krascha handen så spelade bara första perioden. Jag hoppas bara att handen känns bra till matchen på lördag.

Ledig!

Fick nyss sms från några i klassen som skrev att alla våra lektioner är inställda för lärarna är bort vilket betyder att vi är lediga!! Kändes lite jobbigt att vara vaken nu då och vet inte rikrtigt vad jag ska hitta på idag men får väl bli att städa, tvätta och fortsätta sticka på tröjan som ska vara klar nästa vecka.

En bild från fotograferingen igår

Fotografering

Har precis skjutsat Amanda till bussen på cykeln. Och nu ska jag sätta mig och kolla igem alla 500 bilder som vi har tagit. Blev att vi tog kort vid graffiti väggen, Skatekarken och bara här utanför hos mig.
Tänkte vissa några av alla 500 bilderna senare när jag har kollat igenom dom.

En av bilderna


one piecen på

Har precis duschat och sitter nu i soffan med  min one piece som syrran köpte till mig när hon var i Turkiet.


Klassen

Har fått klassfotot

Grattis bästa pappa!

Kom nyss hem från Hedfors där vi har firat pappa med tårta och paket. Har även hjälp till att slänga in ved och har hunnit övningsköra fram och tillbaka.
Några bilder från dagen




GRATTIS PAPPA!!♥




Hade en jobbig dag på skolan igår med bara en massa plugg. Efter skolan träffade jag Vicko och Linnea så gick vi och handlade grejer till tacos och andra go saker. Sen drog vi hem till mig och käka tacos. Lite senare kom Cornelia och Maria förbi och såg idol med oss och tryckte chips, gurka och morötter. En riktigt trevlig kväll!

En fin bild från kvällen

Torsdag

Hela kvällen i tisdags så tvättade jag, städade och lagade pappas jacka. Även fast jag egentligen bara skulle sitta i soffan och sticka men inte hann jag med de inte. Så de får bli ikväll istället då. Känner verkligen inte taggen efter att ha haft textil på skolan hela dan och då har jag bara stickat.

Bild på underbara tjejer från skolavslutningen.

Ny jacka

Jackan som jag har beställt från hm har kommit!


Kanelbullensdag

Har hört talas om att det är kanelbullens idag och de är väl då alla trycker en massa kanelbullar. Fast själv gör jag de inte eftersom de är så sjukt äckligt!

Men pizza bullar är ju gott, är de okej att äta de istället?

Kirrat praktik

Har varit och fixat praktikplats idag på Indiska. Har inte praktik förrän vecka 11 men de är ju bra att vara ute i god tid.

Godnatt

Nu blir det att sova, Godnatt!

Vinst!

Kom nyss hem från Umeå där vi har haft match mot Röbäck och vinst blev det med 8-4. De var en riktigt rolig match och jag fick nästan känna mig gammal för deras lag bestod av 14 till 16 åringar.
Blir nog att ta på mig one piecen och sätta mig i soffan och sticka lite på min tröja om jag orkar och de känns som jag inte gör det. Blir nog en tidig kväll ikväll.


RSS 2.0