Godnatt

Säger godnatt med den här fina bilden från skolan idag


Där va vi små


Grattis Amanda!!


Julfint i läggan





Carlings


Nitar


Fick ett gammalt bälte av lillebrorsan igår som jag gjorde såhär med


Har en massa ideér om vad jag ska använda dom till.

1: advent

Första advent idag då och ingen snö på marken. De är riktigt tråkigt och jag känner att jag inte har fått nån julkänsla än. Far till stan ikväll och plockar fram lite jul grejer i läggan så jag kanske får lite julkänsla.


Stengården

Drar snart på stengården och käkar mat och ser hockeyn.


Fredag

Har precis kommit hem till Byske. I kväll har jag varit på edda och träna innebandy och de var grymt kul. Nu ska jag sätta mig framför tvn och vänta på att utröstningen i idol ska börja. Hoppas att de blir Moa, Robin och Amanda som går vidare. Bild på Cam från företagsekonomin


Myskväll

Har haft myskväll med Amanda ikväll. Käka fem minuters kola, sett paranormal aktivity 2, gråtit för att jag har varit så rädd och fotat.


...

Fy fan va läskigt..
Trodde inte att jag skulle uppleva detta.

Nu är den min


Fler bilder från modevisningen





Jag ser det snöar!


Bilder från modevisningen








Vinst!

Vinst blev det och det känns så grymt skönt! Blir att fira med godis och en bra film med bästa syster.

Ibs-Ibk

Hade en grymt roligt dag på skolan igår med modevisning och idag kommer det bli en lika rolig match mot Skellefteå ibs och vinst hoppas vi på också. Tagga för match!!


Stress

Ha haft en sjukt jobbig och stressig dag med träning inför modevisningen imorgon. Det blev lite kaus kan man säga men imorgon kommer de bli kung. Kom och kolla på Balder klockan 11 och klockan 12.

Kvällen kommer spenderas med brudarna till höger!


Jobbig dag

Ha haft en jobbig dag idag med textil och träning inför modevisningen som vi har på lördag. Efter skolan ville jag bara hoppa på bussen till Byske och komma hem och sova. Men så blev det ju inte. Träffade Julia på bussen som de känns som det var hur länge sen som helst jag snackade med. Så det var trevligt. Hade mycket att berätta. Skulle egentligen sova i Byske inatt men kom på att jag hade glömt några kläder i stan till modevisningen så då far jag till stan redan ikväll.

Inte den nyaste bilden men.

De gick väl okej

Vi gjorde bort redovisningen idag på företagsekonimin och de gick väl sådär för min del. Jag är ju så sjukt nervös när jag ska redovisa. Jag tror att vi kommer få veta på fredag hur det gick och jag hoppas att hon tyckte om vårat arbete.
Nu ska jag göra lite käk och se one tree hill och ikväll är det innebandyträning.


Dans

Började 20 i 1 idag ochslutade 20 i 4. I dom tre timmarna har vi dansat. De var faktiskt ganska kul, trodde inte att det skulle vara de. Vissa av killarna var även riktigt duktiga på att dansa.
Nu ska jag traska ner till tvätten och tvätta.

Pojken som kallades det

Kvällen har bestått av träning och bokläsning. Börjar bli lite stressad när vi kom på att vi ska ha läst klart boken och skrivit en analys om boken tills på måndag. Så har hunnit läsa nån timma idag och ska försöka läsa klart den imorgon.


Bilderna

Pippitröjan och shortsen som jag blev klar med förra veckan.


Nytt på väggen


Ny frisyr?

Är lite sugen på att klippa kort. Vad tycker ni?


11-11-11

Sitter i läggan och ser one tree hill och väntar på att pappa ska komma förbi och hämta upp mig sen åker vi till Byske där jag kommer spendera kvällen hos Linnea med henne och Vicko.
Fick tillbaka engelska nationella idag och jag fick g och jag är sjukt glad över de!

Snygging!


Torsdag

Hade nationella idag också och de kändes som de gick ganska bra vilket jag då också hoppas på. Har även haft utvecklingsamtal och jag har hunnit sy klart mina shorts som jag har gjort på skolan. Har tyvärr ingen bild på dom men tänkte visa dom senare. Blev även klar med pippi tröjan i tisdags som jag kommer visa bild på också.
Nu ska jag se klart robinson sen gå igenom  redovisningen som vi har imorgon.

Engelska nationella

Kom nyss hem från skolan. Har haft engelska nationella läsförståelse idag och de känndes som det gick ganska bra och jag hoppas på att det gick bra också. Imorgon väntar hörförståelsen i engelska som jag hoppas också kommer gå bra.

Jag idag.


Zlatan Ibrahimovic

Såg fotbollsgalan igår. Och vem fick guldbollen, jo Zlatan Ibrahimovic och det var ju inte första gången heller. Det var för sjätte gången han fick den. De är ju helt sjukt men han är ju en grym fotbollsspelare!

Nu

Plugg, plugg och mer plugg. Fyyy!

Fick det här med mig hem från Uppsala








Hemma från Uppsala

Jag har haft en kanon helg i Uppsala med shopping, 80års kalas, har träffat släktingar som jag aldrig träffat förut, en sväng på ikea, två långa bilresor men nu är jag hemma. Känns ändå lite skönt att vara hemma och få sova i sin egen säng.
Nu blir det att packa upp allt som jag har dragit med mig hem.

Shopping

Har varit en sväng på stan idag här i Uppsala med Sanna. Blev inte så mycket shopping men fick i alla fall med mig en tröja, en t-shirt och en parfym. Hann även med lite shopping i Sundsvall igår. Fick med mig en väska och lite kläder därifrån. Tänkte visa bilder när jag kommer hem.
Ikväll blir det mys framför idol.

Torsdag

Var precis och åt go hotell frukost och ska nu packa ihop grejerna sen drar vi ner på stan och hoppas på att få med några påsar hem.

Jag och Jonas när vi var på Öland 2010.

Sundsvall

Kom precis fram till Sundsvall och sitter nu på hotellrummet och ser film. Blir nog en tidig kväll efter en jobbig bilresa. Den gick ändå ganska fort för jag satt och lyssna på musik mest hela vägen.


Sundsvall nästa

Snart kommer pappa och Jonas och hämtar upp mig sen hämtar vi upp mamma och sen drar vi vidare mot Sundsvall.

Kommer se ut såhär när vi åker i bilen.

Lunch på stan

Har nyss varit ner på stan och käka kinamat med mamma. Riktigt mysigt. Ska nu städa läggan, tvätta och packa de sista som ska ner i väskan.

Trött

Ha varit med Matilda ikväll. Mötte henne på ica så köpte lite naturgodis och sen drog vi hem till mig och började se up. Trodde inte att den filmen skulle vara nå bra men den var ju typ de. Hon for precis så jag ska hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och se en film. Tror nog också att jag kommer somna ganska tidigt.

Godnatt!

Tisdag

Ha varit en sväng på stan med Sandra och ska nu städa och packa lite. För imorgon åker jag, lillebrorsan, morsan och farsan till Sundsvall och sover över där sen på tosdag åker vi och även Sanna vidare mot Uppsala till min mormor.

Nytt

Köpte denna goding idag

RSS 2.0