Söndag

Kom hem från Vallen för typ 3 timmar sen där vi hade match och vi tog med oss hem tre poäng. De var sista matchen före uppehållet, så de var skönt med vinst. Inför uppehållet så är vi tvåa i tabellen, vilket känns grymt bra.
Fick även spela yttermitt för typ första gången i mitt liv. De gick dock inte så bra, var typ helt borta och visste typ inte vars jag skulle springa eller nå. Men men.
Midsommar spenderades i Östanbäck med mycket trevligt folk och jag hade riktigt kul!
Nu ska jag dra mig från datorn och vara lite social med Linnea. Ha de gött!

GRATTIIIIS!

GRATTIS BÄSTA SYSTER!

Hoppas du får en kanon bra födelsedag!


GRATTIS!

Grattis till studenten och på födelsedagen brorsan!




Skolavslutnig

Massa bilder från skolavslutnigen







Balen

Försovde mig imorse så jag missa första lektionen då vi hade redovisning. Men de var tydligen bara typ 7 stycken där så. På engelskan skrev vi nå bokgrejs och på svenskan och gympan fick vi veta betyg. Vi fick även go fika på gympan.

Efter skolan drog jag och Amanda ner till älven och stekte. Och de var ganska mycke folk där för att de har varit så sjukt bra väder ute idag! Hoppas på samma väder imorn. Men då måste jag ha t-shirt på mig för jag har bränt mig idag. Vi hann gå på stan ett tag med Vicko också. Vi gick sen vidare till Scandic där balen var. Satt där först en timma för att vänta på att dom skulle börja gå sen tog de ungefär 2 timmar tills alla hade gått. Men de var riktigt kul att se alla fina klänningar och frisyrer som dom hade. De är nästan så man börjar längta tills 3an då vi får göra våran egen balklänning. De ska bli riktigt kul.


Vill ha!!





Underbart väder!

Har suttit ute i solen i stort sett hela dagen till nu. Förutom att jag följde morsan till stan för att handla lite. Sen lämna hon mig i stan. Snart ska jag orka gå till kylen och plocka fram middagen och ikäll blir det att vara med Vicko, Michelle, Alle och Jesper. Vi ska kanske grilla eller så blir de att göra nå annat kul.

Igår övningskörde jag också för 3gången men första gången i trafik, de var lite läskigt men de gick bra tycker jag. Dom andra två gångerna när jag har kört har jag bara varit i min stuga och kört på ängen, och där är de typ inge folk.




1 juni

De känns som de inte var så värt att man for på skolan idag. Svenskan som var första lektionen blev inställd. På matten fick vi veta hur de gick på nationella och jag fick vg. Är riktigt nöjd! Vi hade ingen mönsterkonstruktion och vi behövde inte fara på gympan heller så då hann jag med 25 över 11 bussen till Byske.
De var även sista skoldagen för veckan idag och då är vi lediga till måndag. Sen är de bara två dagar kvar, en städ dag och en dag med betyg snack och 2 redovisningar.

Ikväll blir de fotbollsträning sen drar jag till stan och umgås med några fina tjejer.


RSS 2.0