2012-04-29


2012-04-27

Skolan flöt på som vanligt. Efter skolan blev de att packa de sista tills farsan och Jonas kom och hämta mig och sen for vi vidare och hämtade morsan för att sen åka vidare mot Sundsvall.
Ligger nu i sängen på hotellrummet här i Sundsvall och ska snart sova för imorn åker vi vidare till Uppsala till mormor och morbror.


Bild från hårvisningen


2012-04-26

Var och fixade sommarjobb igår på campingen så de känns skönt att de är fixat. Har även hunnit med att blivit avstulen min cykel som jag har gått runt i stan och sökt ikväll. Tog sen en buss till Byske så jag tar mig till skolan imorn och nu ska jag duscha sen vänta på att big brother börjar.
Två bilder från när vi satt ute i solen på skolan igår och stekte.


2012-04-23

Ha haft en slapp dag på skolan idag. Började 11 och slutade halv tre och direkt jag slutade blev det att fara till john bauer och få håret och sminket fixat av Evve och några av hennes klasskompisar. Sen halv 7 var vi samlade på efyran för att gå hårvisning som var riktigt kul! Var inte så jätte mycke folk i publiken men.  Efter visningen for vi till max och käka, blev en lyx shake för mig. Gött!
Blev även en premiär åkning med Evve idag som förövrigt var grym på att köra!


2012-04-22

Har varit i Piteå hela dan idag med Sanna, Rebban och Jonas. Först var vi och bada på pitehavsbad som var typ tusen år senast sen har vi sett fotbollsmatch mellan Piteå och Djurgården där Piteå gick som vinnare. Har nyss varit med mamma på maxi och handla lite och ska nu sätta mig framför tvn och slå på en film.

Längtar till sommaren nu!!

2012-04-21

Dagen har spenderats i Byske och där blev de även middag och efterrätt med familjen. Grillat, grymt gott!
Sen åkte jag och Linnea med Sanna till stan där vi hann med en promenad på 8 km och nu är jag tillbaka i Byske.


2012-04-19


2011-04-18

Har legat i soffan hela dagen idag för att jag är sjuk. Men imorn blir det nog att fara på skolan igen och hoppas på att jag kommer få börja sy på min skjorta.


Nya till sommarn


Röda korset - 20kr


2012-04-09

Hemma efter 3 härliga dagar i fjällen. Haft grymt bra väder,trevligt sällskap, kört en massa skoter och bara haft det bra. Bättre än så kunde det nog inte bli.










Påsklov

Började på lovet på bästa sätt med ett pumppass och ett spinningpass. Och känner lite träningsvärk idag men ska snart ta på mig träningskläderna och dra ut och springa en sväng.


Första april

Har precis varit ute på en promenad med morsan. Ska snart ta en dusch sen vänta på att big brother börjar.

RSS 2.0