Fredag

Är med Vicko och tror att det kommer bli en lugn kväll med idol tittande och godis ätande.

Gammal bild från utklädning på skolan.

nytt blad


Beställde hem de här bladet till min innebandy klubba. Kände att de verkligen behövdes för bladet jag har nu är helt slut kört. Jag hoppas på att de hinner komma imorgon så jag kan ha det på matchen i helgen.

Skola nu

Drar till skolan. När vi kommer på skolan ska alla hv 1or, 2or och 3or samlas i textilsalen och vi ska få veta vilka som gjorde den bästa klänningen förra torsdagen. Sen är de textil resten av dagen. Vilket betyder sticka på min tröja.

En fin bild på klassen från förra vintern.

Varför är du så snygg Linnea?


Beställa eller inte?


Dessa godingar vill jag ha sjukt mycke. Blir kanske att beställa hem en av dom.

Tisdag

Hade som sagt bara en lektion idag mellan halv 3 och 4. Var inte så taggad på att fara på den lektionen men de var bara textil så jag satt och sticka på min pippitröja. Har även suttit och stickat på tröjan från 11 till 2 innan skolan och måste fortsätta sticka på den ikväll så i stort sätt kommer min dag bara bestå av stickning och film tittande och kanske lite pluggande också.


Godnatt eller gormorgon

Fick just veta att våran första lektion idag är inställd så jag börjar halv 3. Vad gör jag vaken nu då?
Tillbaka till sängen och sova nu då!

Måndag

Sitter och ser one tree hill med syrran och ska nog snart sova. Har sovmorgon imorn till 12 men ska kanske fara till skolan lite tidigare så jag kan sticka på pippitröjan som jag håller på att göra.
Jag tror att de blir en hemma kväll imorn kväll med tv tittande och plugg.

Godnatt!

Söndag

Åkte med Adelina och Amanda till musikskolan där Amanda ska börja dansa street dance. Jag är sjukt sugen på att börja dansa jag med men känner att de är för dyrt och de är söndagar och då har vi oftast innebandy match så de känns som de blir för mycket på en dag.
Ska nog snart börja gå mot musikskolan igen och möta Amanda som ska sova här inatt.

seriepremiär

Far snart till läggan och packar innebandy grejerna sen drar jag vidare mot Edda för seriepremiär mot Hammarängen vilket betyder derby!
Tagga!!

Aik

Drar till Linnea för att se hockeyn.


Denna brud har jag spendera kvällen och natten med. Var länge sen jag träffade henne så de var riktigt kul

Klänningarna



Klänningen som jag, Emmy och Annelie gjorde på hantverksdagen.

Klänningarna som alla vi i hantverks gjorde.

Hantverksdag

Vi hade hantverksdag idag på skolan. Vi var indelade i grupper med ettorna och treorna. Vi fick en uppgift att vi skulle göra en kaxig, modig klänning på tre personer och den skulle vara klar idag. De kändes som att de inte skulle bli så svårt när vi va tre personer i gruppen tills vi fick veta att vi skulle sy den för hand. Vi fick inte använda symaskinen nå. Jag trodde att de skulle bli jätte stessigt men vi var klara typ en timma innan man skulle vara klar. Tänkte visa en bild på klänningen som jag var med och gjorde men jag hade ingen kamera med mig på skolan idag så blir nog att lägga upp en bild på den imorn.


Godnatt

Ligger i sängen och ser one thee hill och ska snart sova. Imorn har vi hantverksdag med ettorna och treorna. Hoppas det blir nå kul vi ska göra, har hört att vi ska fika iallafall och de är ju positivt.


skolarbete

Sitter framför skolböckerna och gör massa hemuppgifter som ska vara klara i veckan. Kommer nog jobba med skolarbete tills jag drar på edda där träningsmatch mot Skellefteå Innebandy väntar.

Drar till skolan

Nu drar jag till skolan och hoppas på att dagen inte kommer vara så jobbig och att den kommer gå fort.
Sen tar jag bussen till byske för att ungås med familjen.

Bild från Manges student

Gamla bilder











Godnatt


Fredag

Ska snart börja göra nå mat sen ska jag vara med Isabell. Vet inte vad vi ska göra men nå kul blir det säkert.
Amanda kommer hit och sover inatt och imorn ska vi på folkparken på nå hantverks grejs som lät riktigt kul. Får se om det blir de också.

Torsdag

Första lektionen är inställd imorn så har sovmorgon till 20 över 10. Men Linnea sover här inatt så blir ändå att kliva upp tidigt när hon börjar halv 9.
Har varit och tränat på 360 med syrran idag och kan lova att de var riktigt jobbigt. Kommer  ha träningsvärk imorn. Men då känner man ju att man har tränat.

Bild från skolavslutningen 2010

Tisdag

Har varit på sista fotbollsträningen för den här säsongen. Eller träning och träning vi hade fika mys med tårta och kladdkaka. De var lite snack om den kommande säsongen också när vi ska spela i 3an!

Hade sovmorgon  idag och började klockan 12 så jag skulle kliva upp därvid 10 men självklart så skulle min granne ha på hög musik klockan 8 på morgonen så jag vaknade då. De var egentligen bra för då hann jag plocka bort lite grejer i lägenheten.
Skolan gick sjukt segt fast jag bara var där i 4 timmar och vi hade bara 2 lektioner.

Ska snart dra mig från datorn och se idol.


Division 3 nästa!

Hem kommen från match i fromheden och vinst med 5-0.
Vi blev serie ledare = Division 3 till våren!!
Grymt jobbat tjejer!

Beställt


Då var den beställd.


Lördag

Har haft innebandy cup idag på edda. Första matchen var klockan 8 mot hammarängen som vi förlorade. Och andra matchen var mot Ibs men den vann vi!
Eftersom första matchen var klockan 8 så var alarmet på halv 7 och de var riktigt drygt att kliva upp men när jag visste att de var innebandy som stod på schemat för dagen så bliv jag taggad att kliva upp.
Somnade även där vid 12 igår för de var fest hos grannarna och man hör allt så sjukt bra och de suger när man ska upp tidigt.
Vi får iaf veta ikväll om vi går till final. De beror på hur matchen mellan Hammarängen ocgh Ibs slutar. Jag kommer ändå inte kunna spela den för jag åker till Fromheden och spelar sista  fotbolls seriematchen.


Irriterande

Hittade en jacka igår som jag tänkte beställa hem men när jag kollade idag så är den självklart slut. De är så sjukt irriterande. Hoppas på att dom får in fler men då ska jag beställa den direkt och inte vänta så de blir slut.

Tisdag

Amanda sovde hos mig i natt och vi vaknade vid 10 för vi hade sovmorgon så vi förjade 20 i 1. Första lektionen var mönsterkonstruktion sen hade vi texil så jag har kommit lite längre på min pippi tröja. Men de tar en jäkla tid att sticka den.

Igår efter skolan var även jag och Amanda och testa på breakdance vilket var grymt kul. Och de var första gången jag testade på de så. Vi ska också dansa nästa måndag och då följer kanske Adelina och Mimmi med också. De kommer nog bli ännu roligare då. Efter måndag ska vi bestämma om vi ska fortsätta men just nu så känns de som jag kommer vilja fortsätta.

Nu ska jag fortsätta se idol.
 


Jag saknar dig

Var på bio igår med Linnea och såg Jag saknar dig. Och jag tyckte den var riktigt bra.

Pippitröja


Har länge vilja ha en pippi tröja men när jag hittar en så är de fel storlek eller fel färg så de har alrig blivit nå köp. Men nu har jag börja sticka en på skolan och hoppas att den kommer bli bra så jag kommer kunna använda den.

RSS 2.0