2012-03-30

Idag var det sista dagen på praktiken och de kändes både bra och dåligt. Har haft 3 riktigt roliga veckor på Indiska och de känns i kroppen att man står upp hela dagarna. På måndag ska vi tillbaka till skolan. Blir bara en kort vecka eftersom vi får påsklov på torsdag!

Fick med mig den här klänningen hem från Indiska

Vinst

Säsongen kunde inte sluta på bättre sätt än vinst med 6-9 mot Övik.
Nu blir det att se big brother sen sova och imorgon väntas en dag med praktik, innebandy möte och fotbollsträning.

Bild från skittis idag

Sista matchen

Ska snart börja gå mot Edda där laget ska ta bussen till övik för att spela match. Sista matchen för säsongen faktiskt och de känns ju inte jätte kul. Men då blir det att börja fokusera på fotbollen istället.
image description

2012-03-25

Var och fixade en klänning igår till avslutningsbalen med Innebandyn.
Hittade den på myrornas för 80 kr och det kändes rätt så värt ja!

2012-03-22

kom nyss hem från praktiken och ska snart göra lite käk och sen gå mot busstationen där jag ska möta Emma och sen tar vi bussen till Skelleftehamn där vi har fotbollsträning. Efter träningen ska jag förbi läggan och hämta lite grejer som jag ska ta med till byske där natten kommer spenderas eftersom jag har lektion på kaplan imorgon. Har även fått nya praktik tider eftersom jag fick veta att jag jobbar 2 timmar för mycket varje dag så jag jobbar från 10-16 istället för 10-18. Känns skönt!



 



2012-03-18

Har varit en sväng med morsan på solbacken och införskaffat ett par nya innebandyskor.


Första uteträningen

Första uteträningen för säsongen är nu avklarad och kan väl inte påstå att det gick bra men det var ju kul att spela på konstgräs.
Började praktiken idag klockan 10 och klockan 11 var klassen på e4an där norran var och skulle göra ett reportage om vårat arbete till Kupan som nog komemr i tidningen i helgen eller till veckan. Sen tillbaka till praktiken och snälla som dom är på Indiska så fick jag sluta en timma tidigare idag eller rättare sagt så fanns det inget jag kunde göra så då slapp jag stressa hem och käka sen fara vidare till träningen.


2012-03-12

Första dagen på praktiken avklarad. Roligt men jobbigt kan jag lova att de var. Jag jobbade bara 4 timmar men jobbigt var det ändå för det är ju lätt inte samma sak som att sitta i skolbänken hela dagarna. Har fått schemat för dom tre veckorna också där jag kommer jobba 10-18 alla dagar och de känns väl inte så jätte bra. jag  hade hellre börja 7 och sluta 15 men men.

2012-03-11

Jaha då var lovet över. Kan inte förstå hur tiden kan gå så sjukt fort. Men känns ändå bra att lovet är över för imorn är min första praktikdag på indiska. Och där kommer jag vara i 3 veckor framöver.
Bild från finvädret idag


Fysträning

kom ganska nyss hem från den roligaste träningen på länge. Fast det var även den jobbigaste. En och en halv timmas fys med fotbollstjejerna. Trodde inte att jag skulle tycka det va så kul med fys men har typ sakna det.

Mello

Sitter framför tvn och ser mellofinalen och hoppas på vinst från David eller Dead by april.

Nya gummistövlar


Nalovardo

Kom hem från Nalovardo igår där dom senaste 4 dagarna har spenderats med familjen.














RSS 2.0