nitar


2012-06-29

 
Vaknade för ett litet tag sen men börjar inte jobbar förrän 11. Känns ganska skönt att slippa stressa innan man ska och jobba. Efter jobbet igår åka laget till Umeå och spelade match och de blev äntligen vinst med 1-2efter att vi har spela 4 matcher i rad 2-2. 

2012-06-23

2

2012-06-21

Kom nyss hem från fotbollsträning som var jobbig efter att ha jobbat hela dan idag och igår blir de lång pass på jobbet. Börjar 7 och slutade 21.30 så har inte varit speciellt pigg på jobbet idag. Blir en tidig kväll ikväll för imorn är de jobb igen.

2012-06-16

igår for jag och vicko till Fällfors och hälsade på Samme, Tobbe och Frelund. Blev lite kubbspel, grillning åsså såg vi fotbollen som slutade kasst..  Sovde till 11 idag sen for jag  och linnea upp och inhandlade lite gosaker som vi har tryckt. Vi har även hunnit med lite kubbspelande och stekt i solen.


Grattis sis! ♥


2012-06-13

Första dan på jobbet är avklarad. Känns jobbigt med tidiga morgnar men de kommer de vara värt sen när lönen kommer! De bästa är väl att jag kommer få jobba med Isabell hela sommar och även Vicko som fick veta idag att hon har fått jobb på städet med oss i sommar.Så de känns som de kommer bli en grymt bra sommar!


2012-06-11

12sista dagen innan arbetet började tidigt. Var på körskolan vid haalv 9 för en körlektion som jag tyckte gick riktigt bra. Tog sen bussen till byske och har suttit framför datorn hela dan och gjort faser, har även firat älskade bror som fyller 20år idag, Grattis!♥
Efter käket blev de fotbollsträning och sen for laget till renholmen för att kratta ihop de sista löven som var kvar och nu är jag bänkad framför tv där Urkaina-Sverige matchen är i full gång!

Grattis brorsan! ♥


2 bilder



Äntligen mina!


2012-06-07

Har hunnit med två svängar på körskolan idag. Körlektion på morgonen och teori på eftermiddan. Sista skoldagen för terminen är också gjord och nu är det bara att tagga för sommarlov! Ska snart dra mig från datorn för att packa upp alla kläder som jag har tagit från läggan nu när vi får sommarlov och jag börjar jobba i byske på tisdag.

Bild från förra året på skolavslutningen.

Väskan jag har sytt är nu klar


2 månader till 18år


2012-06-04

Dagen har gått riktigt fort. Började 11 och hade svenska redovisning sen var det bara lite snack. For på körskolan direkt efter skolan för att ha min första körlektion som jag tyckte gick rätt så bra om man tänker bort alla motorstopp som jag fick. Ska nu packa träningsväskan och snart dra på träning.

2012-06-03

eftersom jag är sjuk idag och har varit de i en vecka nu så blev de ingen match för mig idag. Men de blev att fara och titta på matchen och vinst blev de med 3-1. Har även hunnit med att övningsköra till stan och har precis käka god mat hos syrran och väntar nu på att klockan ska bli 21 så big brother finalen börjar.

RSS 2.0