Har äntligen hittat den!

Älskar denna jacka som nu är min!


äre ett skämt eller?

Har varit på stan ett tag med Maja och klockan 3 skulle vi se Moa oh Amanda F från idol. Vi står och väntar på ck som alla andra tills klockan är kanske 5 i så kommer en kvinna och säger att det bara är ett rykte. Var ju sjukt taggad på att se dom sjunga här i skell men så blev det ju inte.

Victoria's Secret fashion show

Lika bra som alltid!

Påväg hem


från julafton i uppsala






God jul

Då var det julafton idag då men inte känns de som de inte. Med all den här snön i Uppsala. Har i alla fall fått julstrumpa nu på morgonen med en massa godis, GÖTT! GOD JUL PÅ ER!


Dan före dopparedan

Har varit på Ikea med syrran och inhandlat en pall och lite ljus. Har också varit en sväng på stan med morsan och fick med mig en tröja och ett par skor. Sitter nu och ser narnia och väntar på att vi ska se bingo lotto och köra julklappsleken.


I bilen påväg till Uppsala


Två till från igår


Nu lov!

Har spenderat 12 timmar på skolan idag men absolut inte med bara skolarbete utan fixat inför modevisningen som vi hade ikväll på julfesten på skolan. De blev helt kaos för 5st hoppade av modevisningen så helt plötsligt var vi bara 6st som skulle gå men efter några samtal och övertygande så blev vi tillslut rätt så många och det var så otroligt roligt att gå! Vill verkligen göra om det! Dock så var väl inte själva julfesten så himla rolig men hängde med goa människor från klassen som fick det att bli roligare. Var även sista skoladagen innan jullovet för mig idag för imorn åker jag och familjen till Uppsala där julen spenderas med mormor och morbror. Så kommer bli en dryg bilresa imorn.
Två bilder från kvällen och hoppas på att få några fler från Amanda sen.



Tack!

Fick de här sjukt snygga mobilskalet av Amanda och Adelina i julklapp, tack brudar!


varför går det så dåligt?

Packar till Uppsala, tränar på redovisning och fixar låtar till modevisningen imorn men det går inte som det borde göra.


Fjärde advent

Jag och Amanda har varit och inhandla godsaker. Så nu blir det att dricka glögg och käka pepparkakor.


Härlig lördag kväll

Hade en riktigt trevlig kväll igår med två fantastiskta IBK lag. Fick med mig två packet från packetleken och två vinster fick vi med oss också. Vi vann med 6-4 och herrarna vann med 10-5.
Ska nu käka lite midda och senare drar jag nog till Adelina.

Bild från träningsmatchen mot Ibs

Söndag

Vaknade just och ska nog kliva upp och käka nå. Ikväll blir det det att vara med Adelina och Amanda och fira lillajulafton.


Fredag

Sitter på badhuset i Byske där kvällen har spenderats med fin folket som familjen och kusinerna. Blir nog snart att fara hem för jag är så sjukt trött och imorn ska jag upp tidigt för att fara och se lillebrorsans match, gå på stan, spela match mot övik och sen väntas julfest med laget. Kommer nog bli en kanon bra dag.
Bild på Linnea och Vicko från en promenad igår.


Ha fått första julklappen

Fick denna goding av Linnea och Vicko i julklapp. Gillar den galet mycke!


Awesome kväll med brudarna


Onsdag

Tvätten är tvättad och snart drar jag på innebandy träning och jag känner jätte pigg och taggar på innebandy!
 

HP


Chilla



Har man tråkigt så har man


Alla julklappar fixade!

Alla är inte med på bilden men


Vilokväll eller?

Kom nyss hem från skolan eller har varit en sväng på stan med Adelina och köpt en julklapp. Ska göra lite käk nu sen skulle jag egentligen på fotbollsträning men känner att det har varit så många matcher och träning dom senaste 5 dagarna så det blir en vilokväll ikväll. Eller vila kan man väl inte säga att jag ska göra för jag har två redovisningar imorgon som jag måste träna på..

Dom är klara

Nu är byxorna klara som jag har gjort på skolan och jag känner mig riktigt nöjd med dom.


Snart sova

Ska lägga mig i sängen och se one tree Hill sen blir det att sova snart också för imorn ska jag upp tidigt och träna fotboll. Jag tycker inte att rätt person vann idol heller men grattis till Amanda i alla fall.
Så här ser det ut utanför mitt fönster och jag gillar de!


Vinst!

Matchen gick ju kanon, vinst med 9-3! Grymt bra spelat brudar!! Fick även ta nå poäng så de är ju kul.
Nu ska jag sätta mig framför tvn och vänta på att utröstningen på idol ska börja så jag får se Robin vinna!

träning+match

Drar snart till edda för att åka bil med morsan till campus där det blir zonträning mellan 19 och 20 sen åker jag direkt till kaplan och spelar match mot Holmsund. Kommer tyvärr att missa första perioden av matchen men hinner dit till andra.

Äntligen har skrivbordet kommit

Nu står skrivbordet på plats

nu plugg..

Har varit en sväng på stan med Linnea och fixat en julklapp och biljetter till matchen på lördag. Nu ska jag sätta mig framför skolböckerna och hoppas på att jag hinner en bra bit på samhällsarbetet.

Onsdag

Kom hem från skolan för ett tag sen och ska nu ta och göra lite käk. Ikväll är de innebandy träning som gäller och imorn ska jag sova sjukt länge för vi är lediga!
Fina Amanda ♥


Första fotbollsträningen

Första fotbollsträningen avklarad. Känns som de var flera år sen jag spela sist men de var ju typ bara 3månader sen. Kul var det i alla fall.

Umeå  fotbollsfestivalen 2011

Roligt var de ändå

Ha spela träningsmatch mot ibs ikväll och tyvärr blev de förlust. Fick testa på ny position som forward som faktiskt var riktigt kul även fast jag inte riktigt vet vilka löpningar man ska ta och vars man ska vara på plan. Men nu har man testat de i alla fall.

Fina brudar från luciacupen

Jobbig mattelektion nu


Trött..

Sitter på skolan och tränar inför en svenska redovisning som vi har idag och jag börjar inte förrän 11 så jag känner mig som lite duktig


Ett måste


Kimstore.se

Byske-kaif

Är och ser brorsans innebandy match


Jul hos mange


Gött


Idolmys

Har haft en otroligt lugn kväll och den kommer fortsätta så också framför tvn och idol. Robin och Moa i final de är så de ska vara!
Saknar dessa tjejer!


Torsdag

Morsan och Farsan for nyss här ifrån. Dom har varit här i läggan och hjälpt mig att göra om mitt städskåp till en garderob. En bit har vi kommit och ska börja måla på jullovet. Längtar lite så att jag ska få ordning på alla kläder och så att dom ryms. Nu ska jag plasera mig framför one tree hill och kommer nog sitta där tills de är dags att sova.

Första julklappen fixad


1 December

Första Decemer idag och ingen snö. Snön har ju varit här men självklart har den farit också. Jag vill att de ska snöa nu så man kan åka snowboard och köra skoter!

Brorsan från fjällen 2011

RSS 2.0