Från 4 par jeans till en klänning


Lördag

Sitter på bussen påväg till stan och kan nästan lova att jag kommer somna direkt jag kommer hem. Skulle egentligen stanna i Byske hela kvällen och natten men kände att jag far hellre till stan och sover till halv 11 än att kliva upp halv 8 och åka halv 9 bussen till stan imorgon. Imorgon åker vi till Umeå och spelar match och hoppas på att få med 3 poäng hem.


Semla


27 januari 2012


Snowboard

Drar till Vitberget och åker snowboard för första gången i vinter med Sandra och Vicko!

Mycket gammal bild. Tror jag var 6 år.

Textil



Rättskunskap nu


Har äntligen hittat en ryggsäck!

Har sökt en skinnryggsäck hur länge som helst och har nu hittat en!


Är helt slut

Klockan stod på kvart över 7 imorse för klockan 8 skulle nästan hela familjen befinna oss på byskebadhus för en dag med en massa träning. Jag hann med 5 pass som var först yoga, spinning, pump, boxercise och vatten core. Kan lova att det kommer kännas i kroppen imorn.
Kvällen har spenderats i fällfors med Vicko, Gurra, samme och frelund. De blev lite skoterkörning, grillning och med andra ord spelande.
Nu blir det att sova för imorn ska jag upp just före 9 för att se matchen mellan hammarängen och ibs.


redo för match!

Har precis käka gröt och lyssnar på tagg musik. På en timma drar jag på samling till match mot Röbäck som vi ska krossa!

Torsdag

Har sytt hela dan på skolan och ikväll ska jag tvätta och se one tree hill.


Nytt

Fick min nya bikini i brevlådan för nån dag sen. kanske lite fel årstid att köpa en bikini på men behövde verkligen en ny så.


Från städskåp till garderob


Nu är garderoben fixad.

Lördag

Fredag den 13 igår och jag slapp all otur.
En bild på Siri från skolan igår.


tomtebloss





Godnatt


Första skoldagen

Många av dom här kläderna ska vi göra om på skolan till mer moderna kläder. Är sjukt taggad på att börja sy och göra om en massa kläder. Det är lätt de roligaste vi än så länge har sytt på hantverks.



roligaste innebandydagen på länge

Hade en grymt rolig dag igår i Umeå där innebandy stod på schemat. Vi åkte minibuss till Umeå. När vi kom fram såg vi iksu-Jönköping och sen Dalen - Pixbo. Efter de var det länsuttagning för oss 10 skellefteåtjejer och ca 20 Umeåtjejer. Vi spelade intermatch 4*20 och de känndes ändå som det gick bra för mig så nu är det bara att vänta och hoppas på att man går vidare.



Lördag

Blev väckt av morsan klockan 11 som frågade om jag skulle följa med till stan och måla i min garderob. Tryckte bara i mig frukost sen for vi till stan. Och sitter nu i bilen påväg till Byske där go maten och myskväll med familjen väntar.


årets första skoter körning avklarad

image description

image description


Nya täckbyxor


Tack mamma!!

Kronjuvelerna

Kom hem från träning för ett tag sen och håller nu på att fixa lite i läggan och ser kronjuvelerna. Blir nog en sväng på stan imorn och kolla om nya täckbyxor.


1 januari 2012


RSS 2.0